Ma gandeam acum ceva timp ca ceea ce am scris si dezvaluit este de o frumusete si simplitate rara pentru noi oamenii, dar si foarte periculos in mainile celor care nu simt nimic si in loc sa elibereze trairea ei o inchid si mai mult, incercand sa stinga focul din interior.

In momentul cand simti ca inima arde… roaga-te si mai tare. Pentru ca atunci ai cea mai mare sansa sa arzi tot ce este mai impur in tine: gandirea. Asta este semnificatia caldurii in inima care apare datorita rugaciunii inimii, dar apare si in iubirea sincera dintre doua persoane. Atunci cand iubesti cu adevarat esti de fapt intr-o stare de rugaciune, dar fara macar sa iti dai seama de asta. De aceea poti gresi foarte mult, pentru ca nu iti dai seama cat de valoros este ceea ce simti pentru sufletul tau, pentru viata ta. Cand iubesti cu adevarat inima ta arde… Arde tot ce este mai impur in tine, ganduri si invelisuri create de-a lungul timpului, este ca o purificare a trupului pregatind sa fie un templu demn pentru suflet. Binecuvantat este acela care iubeste, dar si mai binecuvantat este cel care se daruieste total trarii iubirii, pentru ca de fapt isi pune viata in mainile iubirii, el ca persoana incetand sa mai existe. Cel care iubeste poate fi nenorocit intr-o clipa iubind persoana nepotrivita, de aceea si sunt oameni care nu mai rezista presiunii acestei trairi, si prefera sa inchida poarta vietii. Dar cei care sunt adeptii trarii iubirii, si daca ar dori sa moara tot nu sunt lasati, ci din contra sunt indreptati spre mai multa traire, pana inima se va topi de tot. Va fi un foc asa de mare in inima lor, incat toti cei din jur se vor topi la caldura inimii lor. Vor emana un parfum nevazut, dar care va modifica pe toti cei care iau contact si le va aduce pace si fericire in suflet. Cei din jur nu vor sti de ce se simt asa usurati si fericiti in preajma lor, dar sufletele lor vor simti fericirea si vor cauta mai mereu fara sa stie de ce, sa fie incalziti la torta acelui suflet. De aceea toti cei care au stat in preajma lui Iisus, Buddha, a sfintilor, maestrilor, iluminatilor, gandirea si destinul lor s-a schimbat si s-a indreptat spre eliberarea sufletelor lor din sclavia existentei.

Cand intalnesti un astfel de suflet in viata ta topeste-ti gandirea in preajma lui si vei vedea si simti divinitatea iubirii peste tot in existenta. Lumea ta interioara va deveni cu adevarat un templu inchinat iubirii, si toate acestea vor fi facute doar stand si daruindu-te trairii iubirii. Cu cat mai tare iti va arde inima cu atat vei topi mai mult din egoismul tau si din gandurile tale impure, eliberandu-ti sufletul in manile trairii iubirii.

Sufletul este fericit doar traind iubirea. Nimic altceva pe pamant nu il va face mai fericit. Iubirea este hrana sufletului, iar fara un pic de iubire macar, sufletul va fi ca un pom uscat. De aceea cand apare iubirea, sufletul unui om iese mai mult in evidenta, si isi arata unicitatea si frumusetea sa interioara. Elibereaza sufletul si viata nu va mai fi un chin, ci doar o scena pe care va juca cel mai mare artist din existenta.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13854 downloads )

Share Button