Tot ce am spus despre iubirea absoluta si infinita este doar teorie… asa ca nu credeti nimic din ce am spus pana nu practicati, pana nu va convingeti de propria voastra realitate interioara.

De fapt nu imi place sa vorbesc prea mult despre ceea ce nu poate fi cunoscut si inteles prin cuvinte, ci doar prin practica multa, traire si rugaciune.

Mi-au trebuit 17 ani  de viata ca eu insumi sa inteleg ca ceea ce traiesc si mi-a fost daruit nu este ceva trecator, sau lipsit de importanta.
Voi pune pe acest blog si ceea ce am lucrat pentru a doua carte, desi si aceste articole vor putea la fel de bine face parte din ea.

Daca sunt persoane care respecta ce am descris, sau care vor la randul lor ca iubirea sa nu fie doar un vis, si sunt translatori foarte buni, atunci pot sa traduca si sa daruiasca mai departe ceea ce am publicat.

Creditul celor spuse pana acum sa nu mi-l acorde mie, ci iubirii absolute si infinite, pentru ca numai Dumnezeu ne poate dezvalui intimitatea sa… noi suntem doar mesagerii care pot spune ceea ce ne este daruit si revelat.

Consider ca am spus tot ce poate fi spus…
Personal cred mai mult in practica decat in a vorbi mult despre ceea ce nu poate fi spus. De aceea inchei, lasand acest articol sa exprime in prim plan gandurile si perceptia mea despre trairea iubirii absolute si infinite, si sa fie ca o aducere aminte ca practica este mai importanta decat discutiile.

In schimb puteti voi impartasi in continuare experienta si trairea voastra interioara, pentru ca vreau sa cred ca nu sunt singurul “nebun” care traieste acest “vis” frumos.

Doamne Ajută!

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13783 downloads )

Share Button