Daca interiorul se reflecta in afara in viata unui om, nu exista alta cale decat prin ochi.

Sufletul unui om asa se descopera cel mai usor si sunt foarte putini care pot arata alta fata a sulfetului lor decat cea reala. Mai exista si al treilea ochi interior, dar atat timp cat nu este ceva tangibil, si care sa poata fi cunoscut de noi toti, nu are rost sa discutam despre el.

Cand iubiti cu adevarat si constient, asa cum priviti o floare sau un peisaj care va taie respiratia, la fel priviti ochii persoanei iubite. Este nevoie doar de cateva minute pentru ca sufletele sa se intalneasca in mod direct. Acest mod de a privi face cat multi ani de stat impreuna… sau zeci de orgasme.  Pentru ca este ceva pur, este divin sa poti privi si intalni in mod direct sufletul persoanei iubite. In acest fel gandirea nu poate interfera cu actiunile si mecanismele ei in contactul cu persoana iubita. Cand se spune ca toate persoanele sunt frumoase si au unicitatea lor fiecare in parte, consider ca prin ochi este cel mai simplu de demonstrat si de verificat aceasta teorie. O simpla privire poate naste o dragoste nebuna, o pasiune deosebita sau un intreg sir de suferinte. Pentru ca daca tu privesti cu adevarat, dar persoana iubita nu te priveste la fel, nu este constienta, nu este atenta si cu sufletul, ca si cum ar privi in gol, magia nu se intampla decat intr-o parte, iar asta de obicei nu duce spre implinirea si cunoasterea sufletelor.

Privirea in ochi este pentru suflete asa cum este intimitatea pentru persoanele care se iubesc. Privind in ochi persoana iubita devii constient si incepi sa percepi sulfetul persoanei iubite. Daca te plictisesti atunci cand privesti in ochi persoana iubita, atunci amesteci gandirea in acest proces divin. Pentru ca si atunci cand privesti o floare, un peisaj natural sau o opera de arta si gandesti in acel timp, magia nu se produce. Nu mai privesti in mod direct, ci privesti ca intr-o oglinda. Vezi imaginea, dar nu este perceputa in mod direct, este doar o reflectie, nu este imaginea in sine.

Daca doriti o dimensiune a trairii peste limitele gandirii voastre… atunci priviti in ochi persoana iubita cand faceti dragoste.

Un punct important pentur a putea percepe in timp scurt sufletul persoanei iubite, este sa priviti cu iubire. Sa simtiti trairea din inima si sa fiti constienti de existenta ei. Trairea este generatorul care mentine treaza iubirea in sufletele voastre toata viata voastra. Fara traire, fara constientizarea existentei ei, veti fi ca si cum ati bea ceai dintr-o ceasca goala. Iar inima este “aparatul” prin care se manifesta trairea. Multi se plang ca nu au intalnit pasiunea iubirii, sau ca iubirea nu este prezenta mereu sau timp indelungat. Iubirea este ca un foc care daca nu are toate elementele care sa-l intretina, in timp se va stinge, sau se va uita si cum sa se aprinda acest foc sau ceea ce a produs.

Trairea este aerul de care orice “foc” are nevoie ca sa poata arde, asa cum omul are nevoie de aer pentru a exista.

Deci cand iubiti cu adevarat, nu uitati sa priviti in ochi persoana iubita cat mai des si cat mai profund. Imi veti da dreptate ca sexul este un copil pe langa trairea produsa atunci cand iei contact direct cu sufletul persoanei iubite. As putea spune ca in acest fel sufletele fac dragoste, isi daruiesc iubire. In acest fel varsta nu va mai avea efect asupra trairii voastre in plan fizic. Ochii nu imbatranesc, nu pot fi tratati ca restul trupului, exceptand cazurile de sanatate cand  pun piedici pentru o astfel de perceptie..

Daca ar fi sa traiesc toata viata langa persoana iubita, acesta ar fi cel mai mare dar pentru existenta mea din partea divinitatii… si da… imi este dor de ochii (“sufletul”) pe care inima mea i-a asezat pe altarul iubirii.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13820 downloads )

Share Button