Cand iubesti cu adevarat te doare inima… nu capul, atunci cand apare o piedica sau incercari in trairea ta.

Capul ii doare doar pe cei care iubesc cu capul, adica gandesc iubirea… pentru ca cei care iubesc cu inima totul are ecou in inima. Ei traiesc iubirea la alt nivel. Viata lor intreaga este afectata de cele mai mici schimbari in viata celor pe care-i iubesc. Plang cu ei, rad cu ei, traiesc impreuna realizarile lor, si isi daruiesc viata intreaga pentru fericirea lor. Simt in inima si in sufletul lor cele mai mici tulburari sau supararea celor pe care-i iubesc, spun in acelasi timp amandoi aceleasi cuvinte de multe ori sau gandesc la acelasi lucru. Pentru ca sunt conectati la un alt nivel, sufletele lor s-au cunoscut si isi doresc sa fie impreuna pentru eternitate, pentru ca alta masura a timpului sufletul nu stie. Ele sunt suflete pereche…

Gandirea intotdeauna fiind limitata va pune piedici, pentru ca va considera ceea ce traieste sufletul un vis… asta daca nu cumva s-a trezit sufletul intre timp, sau are sclipiri ale adevarului existentei sale, a ceea ce il face fericit. Gandirea se va arunca spre idealuri marunte, realizari profesionale, dorinta de cunoastere… dar acestea sunt fantasme, pentru ca realizarea si cunoasterea adevarata stau in interiorul tau, nu in afara… Astfel vom alerga ani… decenii poate, pentru impliniri care nu aduc nimic in final… dar pana nu vezi, nu crezi… Si totul pentru ca gandirea va considera iubirea o piedica in tot acest timp. Iubirea inseamna de fapt moartea egoului, si descoperirea sufletului.

Deci daca te-a durut vreodata inima fata de persoana iubita, pe care tu credeai ca nu o iubesti asa mult, indiferent din ce motiv, sa stii ca atunci iubesti cu inima. Si sufletul tau mai are scapare, inca nu a fost invins. Va fi invins temporar, dar in final va invinge, si dupa multa suferinta. Pentru ca Dumnezeu nu va lasa niciodata chipul si asemanarea sa la voia intamplarii. Va darui atat de multe incercari si suferinte cat va fi nevoie pentru acel suflet sa reuseasca sa invinga gandirea.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13714 downloads )

Share Button