De fiecare data in viata mea de la un moment dat cand am cunoscut si trait la sanul iubirii divine, alegerea mea a fost pentru trairea iubirii, indiferent de conditii, probleme, piedici, sau chiar daca soarta este potrivnica.

Niciodata inima nu s-a inselat pentru ca fericirea daruita de trairea iubirii a fost prea mult pentru gandirea mea umila. Am vrut sa daruiesc noua viziune asupra trairii iubirii si dulceata ei si altora, si asa a aparut Inimi Ale Iubirii, pe care am scris-o in trei zile continuu. Cand o citesc imi dau seama ca nu imi apartine, este prea grea chiar si pentru mine. De aceea o consider un dar din partea iubirii divine pentru toti cei care vor s-o aleaga si sa porneasca pe calea trairii ei.

Multi vor suferi enorm ignorand-o sau daca vor fugi, pentru ca intr-adevar multe piedici apar pe Cale si multi vor face rau unii altora, fiind prea superficiali si prea materialisti sau pentru ca nu vor sa accepte divinitatea iubirii. De acestia imi e si imi va fi mila mereu pentru ca odata ce vor gusta din trairea iubirii, dar vor renunta si nuvor alege iubirea in locul a orice altceva din existenta, vor alege o suferinta pe termen lung, care poate nu se va sfarsi niciodata, si intotdeauna vor realiza cu fiecare palma a destinului, ca alegerea a fost cea mai proasta posibila. Numai Dumnezeu stie daca se va indura vreodata de acel suflet, care nu a reusit sa isi invinga gandirea si a devenit sclavul ei.

Pentru cei care iubesc, dar nu li se implineste trairea, analizati ceea ce simtiti, fata de cine, tratati ca pe o imagine, si considerati doar atat ca este o imagine a trairii iubirii, astfel incat niciodata sa nu renuntati la trairea iubirii. Renuntati la imagine, dar niciodata nu renuntati la iubire, la sangele lui Dumnezeu.

Pentru cei care au refuzat trairea iubirii si au ales gresit, dar in viitor vor realiza si vor dori totusi trairea iubirii, alegeti rugaciunea si daruiti-va credintei, iubiti-l pe Dumnezeu si astfel intr-o zi lumina se va reaprinde in sufletul vostru.

Traind la sanul iubirii, niciodata nu va exista suferinta, pentru ca iubirea va transforma pana si suferinta in fericire. Stiu ca multe alegeri facute de traire vor fascina si intriga sau chiar nauci pe multi dintre noi… dar cine suntem noi ca sa cerem socoteala lui Dumnezeu de ce sunt facute acele alegeri. Trebuie sa acceptam ceea ce ne daruieste iubirea, chiar daca nu ne convine, pentru ca poate asa este scris, ca si cei care ne biciuiesc si ne provoaca suferinta, la randul lor astfel pot primi o lectie in destinul lor, care le va salva sufletul, tocmai datorita faptelor lor pe care in final le vor regreta tot restul vietii sau chiar vieti intregi.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13705 downloads )

Share Button