Doar sufletul meu stie ce inseamna sa fie fara tine… iar dupa asa de mult timp si lupta a aflat ca fara tine nu doreste sa existe. Prefera orice altceva, pentru ca pana si moartea i se pare mai usoara decat sa nu fie langa tine. Necazurile si loviturile date de destin in loc sa il faca sa cada, l-au intarit si mai mult, desi au lasat urme adanci in existenta lui.

Ar indura orice doar ca sa fie mereu in preajma ta, sa iti aline durerea cand apare, sa iti usureze viata daca ar putea, sa iti daruiasca un strop din nemurirea iubirii daca l-ai lasa. De multe ori a plans si suferit in singuratate, dar stiind ca inca existi pe acest pamant, chiar daca la departare, existenta ta i-a alinat dorul de tine, i-a daruit o picatura din fericirea nefericirii.

De multe ori si-a dorit ca sa dispara in neant ca si cum nu s-ar fi nascut niciodata, sa nu mai stie pamantul vreodata ca si-a pus amprenta in existenta timpului. Pentru ca fara tine s-a simtit lipsit de vlaga, dar mai ales nu a mai vazut ratiunea existentei sale. A simtit ca existenta sa nu poate fi decat pentru tine, sa isi daruiasca toata energia pentru fericirea ta, iar daca nu resueste asta mai bine sa nu se fi nascut. A batut cu pumnii la usile divinitatii strigand urletul existentei sale. A cersit moartea sa daca existenta si destinul nu ii ingaduie sa iti daruiasca fiorii fericirii trairii iubirii divine. Ar relua oricand lupta de unde destinul l-a ingenunchiat pentru a nu stiu cata oara, doar ca sa poata sa isi daruiasca existenta sa pentru fericirea ta.

Speranta ca “Dumnezeu este Iubire” l-a facut sa lupte si sa aiba rabdare chiar si cand nimic nu mai era de facut… chiar si cand a fost ca si cum nu ar fi existat. Doar rugaciunea continua i-a lins ranile deschise de lipsa ta in sanul existentei sale. Acolo unde majoritatea ar fi cazut, rugaciunea l-a facut sa se ridice cu mult deasupra existentei sale… acolo unde altii ar fi vazut decadere el a vazut maretie. Pentru ca totul este lasat de la Dumnezeu, dar nu totul trebuie sa fie facut fara Dumnezeu.

Asa ca sufletul meu inca traieste si va trai fara tine… dar pentru tine.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13819 downloads )

Share Button