In ignoranta mea mereu am sperat ca lumea va fi altfel, ca lumea va alege lucrurile frumoase, care au valoare pentru suflet. Dar pe zi ce trece imi dau seama ca acesta e un vis pe care lumea nu il doreste.

Lumea doreste ca sufletul sa sufere, iar problema este ca in acest fel toate sufletele sufera. Lumii intregi ii place suferinta pentru ca aceasta este starea pe care o stie de la inceputul lumii. Extazul, fericirea sunt doar visuri pe care le traiesc doar cei care apuca o cale religioasa, care il cauta si il iubesc pe Dumnezeu. Iubirea nu este acceptata in lume, este doar un sentiment intre alte sentimente, mult prea banal si se considera ca produce suferinta pentru ca nu se supune egoului oamenilor.

Dar in acest fel pentru mine lumea a pierdut, si pierde pe zi ce trece contactul cu divinitatea, cu ceea ce face sufletele noastre fericite.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13799 downloads )

Share Button