Știu că a trecut foarte mult timp de ultima dată de când mi-am expus gândurile. Nu am putut expune simple cuvinte fără trăire…

Desigur poți vorbi despre iubire ca existență divină, ca despre dumnezeu, pentru că iubirea este singura stare pe care o putem cunoaște, experimenta și trăi mai mult decât ideea de dumnezeu dăruită de religii.

Este cale lungă de la simpla iubire omenească (care se poate duce până la sacrificiu pentru un ideal uman simbolic care există doar ca idee, dar are potențial în viitor sau existență, sau un sacrificiu mai aproape de natura noastră sau față de iubirea de aproape) și până la iubirea infinită și absolută, pe care o poți trăi ca stare fie față de o persoană, fie pur și simplu prin existența sa.

Iubirea pur și simplu prin starea de iubire fără suport deja devine o idee abstractă sau o practică desprinsă din fantastic, dar potențialul de a o trăi există în fiecare clipă din viața noastră… depinde doar de noi pe ce cale vom apuca sau ce idealuri alegem în viața noastră.

Când trăiești și experimentezi această iubire infinită și absolută vei încerca să o descrii și să o dăruiești mai departe concentrată în cuvinte care vor atinge aceleași unde sufletești ale celor care sunt în căutarea ei. Unii mai mult alții mai puțin… important este să fie în căutare.

O inimă deschisă și în căutare, întotdeauna va găsi calea, idealurile, simbolurile și semenii care aleargă să împlinească iubirea în viață lor.

Mereu voi găsi energia și voința de a expune gândurile interioare datorită trăirii intense a iubirii infinite și absolute, pentru că ceea ce trăiesc și expun poate va ajuta sau va alina răni și frământări pe care nu le înțelegem, dar mai ales nu găsim o direcție sau un suflet care să simtă la fel.

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13677 downloads )

Share Button