Cand iubesti total, constientizand reflectia iubirii divine in iubirea obisnuita, corpul fizic insusi al reprezentarii trairii tale, capata o aura divina.

De ce oare? Pentru ca iubirea din inima este asa de puternica incat reflecta magia iubirii in imaginea exterioara a reprezentarii trairii tale. Analizezi la rece ceea ce se petrece in interior…

Corpul nu este asa de perfect… chipul este… personalitatea pe departe de a fi perfecta…

… Si totusi iubirea din interior pune totul intr-o aura divina si daruieste perfectiunea intruchiparii trairii tale. Te uiti in jur… si vezi multe persoane perfecte, frumoase, fotomodele… dar nimic nu se compara cu reprezentarea trairii tale. Asta este puterea iubirii divine cand te daruiesti total trairii ei… Aduce perfectiunea si frumosul in lucrurile simple:

  • intr-o floare…
  • intr-un peisaj…
  • intr-o femeie obisnuita.

Cei din jur nu au cum sa vada aura iubirii, dar pot s-o simta. Pentru ca aceasta traire divina  se reflecta ca intr-un lac. Asa este perceputa la nivel subliminal de cei din jur.

“Ma uit la tine… si nu vad decat iubirea din mine…

Privesc la iubirea din mine… si nu ramane decat perfectiunea din tine…

Simt sufletul din tine… si eu ma caut… dar nu mai exist…”

Despre autor

Mihalcea Razvan Teodor a scris 77 articole pentru noi.

Autor al cartii "Inimi ale Iubirii" - pasionat de tehnologie, arta, fotografie - scrie articole care definesc si reflecta pasiunile sale dar si viziunea asupra existentei... Descarcă cartea „Inimi Ale Iubirii” - Inimi Ale Iubirii (13699 downloads )

Share Button